Udgivet i Viden Om Indretning

12 ting du kan købe i dag, som gør din hverdag bedre

Af Nøglefinder.dk

Vil du gerne gøre livet lidt nemmere og lidt smartere? Så skal du til at opgradere dit hjem med nogle smarte gadgets, som kan forbedre din hverdag.

Vi lever næsten alle sammen i en travl hverdag, hvor vi har sparsomt med tid og kræfter til at håndkværne kaffe, stå på hovedet efter vores nøgler og støvsuge hundehår op hver anden dag. Heldigvis findes der så mange nye og fede gadgets på markedet, som kan klare alt dette, og meget mere, for dig.

Læs med i denne artikel og få inspiration til 12 ting, som du kan købe for at optimere din hverdag. 

1. En robotstøvsuger

En robotstøvsuger skal nok blive din bedste ven, især hvis du har langhårede kæledyr, der fælder meget derhjemme. Denne automatiske støvsuger kan klare rengøringen for dig, mens du er på arbejde, så du kan komme hjem til et skinnende rent gulv.

Du kan endda programmere støvsugeren, via en app, til at køre på bestemte tidspunkter af dagen. Støvsugeren er lille og kompakt nok til at komme rundt i alle kanter og hjørner af dit hjem, og endda under sofaen, hvor din manuelle støvsuger ikke kan nå ind.

2. Et trænings-ur

Du behøver ikke være fitnessgænger for at få noget ud af et trænings-ur. Et trænings-ur har mange fede funktioner, som kan blive nyttige i din hverdag. Træningsuret kan for eksempel tælle dine skridt, minde dig om hvornår du skal drikke vand, måle din puls og meget mere. Nogle trænings-ure har endda en indbygget funktion, som kan registrere dit søvnmønster og fortælle dig, hvordan og hvor meget du sover om natten.

3. Bluetooth høretelefoner

Hør musik lige så højt som du vil uden at forstyrre naboen, luk af fra udefrakommende støj og foretag håndfrie opkald med Bluetooth høretelefoner.

Bluetooth høretelefoner er et must-have gadget til dig, som ofte bruger din telefon til musik, podcast, lydbøger eller opkald. Nogle Bluetooth høretelefoner har indbygget noise-cancelling funktion, som lukker fuldstændig af fra alt udefrakommende lyd. Det er et kæmpe plus, hvis du pendler meget og sidder i larmende toge, eller skal ud at rejse mange timer i et larmende fly.

4. En hurtigoplader

Vi har nok alle sammen stået i en situation, hvor vi skal hurtig ud ad døren, men batteriet på telefonen siger 12%. Med en hurtiglader kan du få strøm på din telefon på en brøkdel af den tid, som det ville tage dig med en normal oplader. Du kan endda også købe powerbanks og kabler, som lader din telefon lynhurtig op. Det er det perfekte gadget til dig, som har en travl hverdag, hvor der altid skal være rigeligt med juice på telefonen.

5. En nøglefinder

Der er intet mere irriterende, end at miste sine nøgler. Til forskel for sin telefon, så kan man ikke ringe til sine nøgler for at finde ud af, hvor de er henne. Men det kan du, hvis du har en nøglefinder.

En nøglefinder er en enhed, som du kan sætte fast på dine nøgler, som arbejder sammen med en app på din telefon. Enheden spiller en lille melodi, når du trykker på appen, så du kan lytte dig frem til, hvor dine nøgler ligger henne. Nøglefinderen fungerer ikke kun til dine nøgler. Du kan også sætte enheden fast på din pung, din fjernbetjening eller andre genstande, som har det med at blive væk fra dig.

6. En fed lampe

Belysning betyder alting, når det kommer til at indrette et fedt hjem. Flotte designer lamper giver dit hjem et strejf af elegance og god stil, og samtidig er de superpraktiske. Du kan for eksempel investere i smart belysning, som kan styres via en app på din telefon.

Med en fed lampe, som understøtter smart belysning, kan du styre lysintensiteten, og hvornår lyset skal tændes og slukkes. Du kan for eksempel indstille lampen til at tænde automatisk om morgen klokken 7, når du står op, og slukker klokken 11 om aftenen, når du går i seng. 

7. En automatisk kaffekværn

Hvis du er kaffeelsker og ikke kan komme op om morgenen uden en god latte eller americano, så skal du have en automatisk kaffekværn, som kan kværne din yndlings dark- eller medium-roast. Enhver kaffekender ved, at friskkværnede kaffebønner smager meget bedre. Lad være med at gå ned på kvalitet og køb dig en automatisk kaffekværn, så du kan have helt frisk kaffe klar på få minutter uden besvær.

8. Apple TV

Hvis du kører iPhone, MacBook og alle de andre smarte Apple produkter derhjemme, så skal du også have et Apple TV. Apple TV'et er din lille streamingboks, som kan arbejde sammen med alle dine andre Apple-produkter, så du kan caste film, musik eller serier direkte op på dit fjernsyn fra din telefon, iPad eller computer.

9. Soundbar

Vil du gerne have kvalitetslyd fra dit fjernsyn, der lyder, som sad du i en stor biograf. En soundbar er et genialt og kompakt højtalersystem, som passer perfekt til dit fjernsyn. Soundbaren er lille og aflang, så den optager ikke særlig meget plads. Men trods dens lille størrelse, så er lydkvaliteten enestående. Du kan koble soundbaren til dit fjernsyn og få knivskarp lyd på, så du rigtig kan indleve dig i din yndlingsfilm eller serie.

10. Mesh Wi-Fi

Mesh Wi-Fi er en løsning til dig, som bor i et stort hus eller lejlighed, hvor internetforbindelsen ikke er lige stærk alle steder. Netværksforbindelsen er stærkest, når du er tæt på routeren. Men hvis du bor i et hus med flere etager, så kan forbindelsen godt drille, når du bevæger dig længere væk fra routeren.

Dette problem kan løses med et Mesh Wi-Fi system. Mesh Wi-Fi er et lille gadget, som arbejder sammen med din router og spreder internettet ud i hele hjemmet. Sæt dit Mesh system fast i en stikkontakt i det rum, hvor du gerne vil have en kraftigere forbindelse, og så kan du koble dig direkte på nettet uden brug af ledninger.

11. Luftrenser

Arbejder du på hjemmekontor, eller bor du i et hus uden særlig mange vinduer? Gør dit indeklima mere behageligt og rent med en luftrenser. En luftrenser dræber bakterier, virker mod allergener og mindsker risikoen for, at du får skimmelsvamp.

Som en ekstra bonus, så hader myg også luftrensere. Hvis du døjer med mange myg indenfor om sommeren, så kan du skræmme dem af vejen, når du tænder for din luftrenser.

12. Mini overvågningskamera

Vil du gerne holde øje med, hvem der bevæger sig udenfor dit hjem? Vil du gerne føle dig mere sikker, når du tager på arbejde eller ud og rejse? Et miniovervågningskamera koster ikke alverdens, og det kan hjælpe med at give dig ro i sindet og is i maven, når du ikke er derhjemme.

Overvågningskameraet kan sende live video til en app på din telefon, så du hele tiden kan holde øje med, hvad der foregår derhjemme. Skulle der komme ubudne gæster på besøg, så kan du nå at reagerer i tide.

Find det du mangler på nøglefinder.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 21 produkter fra mere end 10 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 24 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-22 09:09:42.

21
Produkter
10
Forhandlere
24
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.